Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Scheerens Group

Riobel maakt deel uit van De Scherens Group

Riobel, de rioolspecialist

Welkom bij Riobel, uw ontstoppingsdienst in Linter, Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Wij helpen u uit de nood met vakkundige rioleringswerken, ontstoppingen, ontkalking en camera-rioolinspecties.

 

Waarom Riobel zich terecht rioolspecialist kan noemen? We hebben een 10 jaar lange ervaring als het om ontstoppingen, ontkalking van afvoerbuizen en rioleringswerken gaat. Bovendien wordt de reputatie van Riobel uitgedragen door een team van professionals die zich dag en nacht inzetten voor een snelle oplossing van uw riolerings- of ontstoppingsprobleem.

 

Riobel behoort tot de Scherens Group en onderhoudt prima contacten met andere betrouwbare bedrijven. Dat speelt sterk in ons en uw voordeel: we kunnen u immers een waaier aan diensten aanbieden, tegen uiterst scherpe prijzen! Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

90% ontstopt binnen het uur, zonder breken

Uw WC, bad, lavabo of afvoer verstopt? Vervelend! Riobel weet er anders wel raad mee. We slagen er in om 90% van de ontstoppingen binnen het uur te verhelpen en dit zonder breekwerk! Riobel heeft dan ook alle nodige kennis en vooruitstrevend materiaal in huis om iedere verstopping genadeloos uit de weg te ruimen.

Ontkalken, met oog voor uw gemak én het milieu

Kalkaanslag in de afvoerbuizen van uw wc’s of urinoirs kan vroeg of laat resulteren in frequente verstoppingen. Uw afvoerleidingen dan maar vervangen? Niet noodzakelijk, Riobel beschikt immers over de nodige expertise om uw afvoerbuizen vakkundig te ontkalken, op een milieuvriendelijke manier!

Camera-rioolinspectie, tot de kern van het probleem

Last van vochtige vloeren en muren? Misschien is uw afvoer verzakt of kapot. Riobel graaft zich een weg door uw afvoer, zonder ook maar iets te breken! Met een zeer precieze rioolcamera brengen we al uw rioolproblemen in kaart. Reken op een uitgebreid verslag met de nodige foto’s zodat u de problemen met eigen ogen kan bekijken… en uw verzekeraar het ook zwart op wit te zien krijgt en u eventueel kan vergoeden.

Bel Riobel 24/24 en 7/7

Een dringende ontstopping? Het ontkalken van uw afvoerbuizen? Een zicht krijgen op de toestand van uw riolering? Contacteer Riobel zonder aarzelen, wij doen de rest!

Rioleringswerken, ontstoppingen, ontkalkingen, Riobel, Neerlinter